Yhteys

Yhteystiedot

Puhelin: 044-504 3844
Sähköposti: mvuorma@gmail.com
Facebook: Visuaalinen viestintä Maria Vuorma
Osoite: Lanteentie 7, 37560 Lempäälä

Toimintatapa

Visuaalinen viestintä Maria Vuorma on yhden hengen toimija. Laskutus tapahtuu laskutuspalvelu Ukko.fi:n kautta. Nopeiten tavoittaa soittamalla tai laittamalla tekstaria. Sähköposteihin vastaan muutaman päivän sisällä.

Työhuoneeni sijaitsee Lempäälän Kuljussa. Otan tilauksia vastaan ympäri Suomen. Liikun usein pitkin Pirkanmaata ja pääkaupunkiseutua, joten tapaaminen onnistuu ko. alueilla tai työhuoneellani Lempäälässä, kunhan ajoissa sovitaan.

Suunnittelen ja toteutan lehtien taitot, valokuvaukset, esitteet, mainokset, lehti-ilmoitukset ja graafisen ilmeen yms. Kuvaamisen osalta kokemusta on kertynyt etenkin henkilö-, auto-, luonto- ja lemmikkikuvauksista.

Työvälineet

Käytössäni on Adoben ohjelmistot: Photoshop, Illustrator ja InDesign.

Kamerani on Canonin EOS 70D digijärjestelmäkamera. Osa sivuston kuvista on kuvattu vanhoilla Canonin EOS 20D ja Canonin Power Shot S90 -digikameroilla. Linssejä käytössäni on kolme erilaista: Sigma 8-16mm f/4.5-5.6 (laajakulma), Canon EF 50mm f/1.8 II (kiinteäpolttoinen) ja Sigma 18-200mm f/3.5-6.3 DC OS HSM (yleislinssi). Lisäksi omistan myös erillisen salaman, valkokankaan, jalustan ja laajan valaistuskaluston.

Työhuoneeni löytyy täältä.