Taloyhtiöille

Välittävä isännöitsijä tekee päätöksenteosta helppoa

Taloyhtiön arjen tulee olla leppoisaa ja sujuvaa, myös hallituksen jäsenelle. Meidän tehtävämme on hoitaa työmme niin, että voit nauttia taloyhtiöelämästä ja sen parhaista puolista. Tärkein tehtäväsi hallituksen jäsenenä on tehdä päätöksiä.

Kerromme täällä, miten me Isännöinti Vuormalla teemme arjestasi helppoa.

Mitä tarjoamme

Me Isännöinti Vuormalla johdamme taloyhtiötäsi kokonaisvaltaisesti

Oletko ajatellut, mitä kaikkea taloyhtiön johtamiseen sisältyy? Voit tutustua isännöinnin tehtäviin painamalla alla olevia otsikoita, jolloin otsikoiden alle aukeaa tarkempi kuvaus tehtävistämme.

Isännöinti Vuorma Oy - Välittävää isännöintiä

Taloyhtiön johtamista

Pidämme taloyhtiön puolia ja tähtäämme taloyhtiön edun mukaisiin toimenpiteisiin ja ratkaisuihin.

Miten toimimme

7 syytä valita Isännöinti Vuorma

Tyydytkö sinä siihen, että asiat hoidetaan niin kuin ennenkin, mutta isännöintipalvelunne ei täytä toiveitasi? Isännöinti Vuormalla on hiottu prosesseja ja toimintamalleja niin, että:

Miksi valita meidät

Jotta sinun työsi hallituksessa olisi helpompaa

Onko hallitustyöskentely liian kuormittavaa? Isännöinti Vuormalla asiat hoidetaan jämptisti ja ennakoiden, jotta hallituksen työtaakka ei muodostu kohtuuttomaksi:

Isännöinti on tiimityötä

Taloyhtiön asioiden hoitaminen vaatii monipuolista osaamista

Yksi ihminen ei voi hoitaa kaikkia asioita ja tuntea kaikkien asioiden yksityiskohtia. Siksi isännöimme tiiminä. Tiimityöskentelyllä hyödynnämme ihmisten erilaisuutta. Tiimit tukevat isännöitsijää työssään. Kollegoiden jatkuva tuki ja yhtenäiset toimintatavat ovat voimavaramme.

Isännöitsijän tehtävä on johtaa taloyhtiötä yhdessä hallituksen kanssa. Kiinteistösihteerit auttavat juoksevien asioiden hoitamisessa ja ovat keskeisessä roolissa mm. taloyhtiön raha- ja talousasioiden hoidossa.

Taloyhtiöllesi nimetyn isännöitsijän löydät Huoneistotieto.fi sivulta.

Isännöinti Vuorma Oy - Taloyhtiölle

Välittävää isännöintiä

Me välitämme taloyhtiöistä ja ihmisistä niiden sisällä

Isännöintiä valitessaan taloyhtiön hallituksen on hyvä tiedostaa, että tarjolla on palvelukokonaisuuksiltaan hyvin erilaisia isännöintisopimuksia. Minimissään isännöintipalvelu tuottaa vain lakimääräiset eli pakolliset tehtävät. Tällöin taloyhtiön hallitus tai osakkaat tekevät itse ison osan hallintoon liittyvistä töistä.

Välitätkö sinä taloyhtiöstäsi?

Jos olet hallituksen jäsen, voit vaikuttaa vahvasti taloyhtiösi hyvinvointiin ja elinkaareen. Panostetaanko teillä esimerkiksi ennakoivaan asiantuntijaisännöintiin vai onko hinta päätöksenteon ainoa peruste isännöintipalveluja valittaessa?

Isännöinti Vuorma tarjoaa taloyhtiöllenne asiantuntija­isännöintiä

Tarjoamamme asiantuntijaisännöinnin keskiössä ovat taloyhtiö, hallitus, osakkaat ja asukkaat. Meillä on osaamista ja intohimoa tuottaa teille taloudellista arvoa. Toimimme oppaananne kiinteistön kunnossapitoon ja elinkaareen liittyvissä kysymyksissä. Valmennamme hallitusta ja valmistelemme asiat niin hyvin, että päätöksenteko on helppoa ja vaivatonta. Me välitämme taloyhtiöistä ja ihmisistä niiden sisällä. Siksi teemme joka päivä töitä sen eteen, että asukkaiden arki on sujuvaa.

Isännöinti Vuorma Oy - Taloyhtiölle

Pyydä tarjous

Saammeko tarjota taloyhtiöllesi isännöintiä?

Haluatko isännöitsijän, joka aidosti välittää sinusta ja taloyhtiöstäsi?

Jätä tarjouspyyntö yhteydenottolomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä. Tutustumme taloyhtiöösi sekä teemme kilpailukykyisen tarjouksen, joka sisältää kaikki isännöinnin palvelut, ja paljon enemmän. Tarjouspyyntö ei sido sinua mihinkään.

Anna palautetta

Kerro meille kehitysideasi

Haluamme kehittää toimintaamme jatkuvasti. Mielipiteesi ja palautteesi on meille tärkeää! Vastaamme kaikkiin saamiimme palautteisiin.

Isännöinti Vuorma Oy - Taloyhtiölle

Anna vihje taloyhtiöstä

Ansaitseeko ystäväsi tai tuttavasi parempaa isännöintiä?

Voisitko suositella palveluitamme? Tiedätkö taloyhtiön, joka ansaitsee parempaa isännöintiä?

Voit vihjata meille taloyhtiöstä, joka kaipaa muutosta isännöintiin. Palkitsemme isännöintisopimukseen johtaneista vihjeistä.

Tutustu digitaaliseen esitteeseemme