Yhteystiedot

Miten voimme auttaa sinua tänään?

Saat yhteyden meihin monella eri tavalla. Valitse alta sinulle sopivin yhteydenottotapa. Ollaan yhteyksissä!

Isännöinti Vuorma Oy - Yhteystiedot

Lähetä viesti

Sähköposti
info@vuorma.fi

Isännöinti Vuorma Oy - Yhteystiedot

Soita meille

Toimiston vaihde
044 762 5000

Isännöinti Vuorma Oy - Yhteystiedot

Tule käymään

Isännöinti Vuorma Oy - Yhteystiedot

Olemme avoinna

Ma – To 8.00 – 16.00
Pe 8.00 – 15.00

Henkilökunta

Ota yhteyttä, haluamme auttaa sinua

Haluamme esitellä sinua palvelevat asiantuntijat. Voit tutustua tarkemmin asiantuntijoihimme painamalla henkilön kuvaan.

Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@vuorma.fi

Pasi on tuumasta toimeen -mies, joka on kiinnostunut tekniikasta ja taloudesta. Hänellä on vahva tietämys isännöinnistä, ja työntekijänä hän on tehokas. Pasin luonteenpiirteisiin kuuluvat täsmällisyys, analyyttisyys ja luotettavuus. Hän tekee tarvittaessa irtiottoja ja lähtee vaikkapa lomareissulle ulkomaille.

Rauhalliseksi, hieman eristäytyneeksi omien polkujen kulkijaksi tunnustautuva mies harrastaa ulkoilua, maastopyöräilyä, golfia ja lukemista. Hän tykkää puu- ja puutarhatöistä ja kokkailee kokeilevasti.

Isännöinti Vuorma Oy - Yhteystiedot

Pasi Ahola

isännöitsijä, IAT

Ystävällinen ja tunnollinen Heli innostuu helposti uusista asioista ja haluaa kehittää itseään. Hän on erityisen hyvä tarkkuutta vaativissa tehtävissä sekä taitava etsimään tietoja ja selvittämään asioita. Hänellä on erinomaiset asiakaspalvelutaidot. Yksi ammatillisista vahvuuksista on myös kielitaito: englanti taipuu hyvin, ruotsi ja ranska jonkin verran.

Tämä rauhallinen nainen harrastaa kuvataidetta ja liikuntaa – ja hän muuten tilaa aina samanlaisen pizzan. Helin perheen lemmikki on kissa Nöpö.

Isannointi_Vuorma_Oy_Yhteystiedot_Heli_H

Heli Hanhela

isännöitsijä, IAT

Tämä merkonomi on todella nopea kirjoittamaan! Lindan ammatilliset vahvuudet ovat myös siinä, että hän on työssään tarkka ja järjestelmällinen. Tunnollinen ja iloinen kiinteistösihteeri on innokas oppimaan uutta, ja hän suhtautuu asioihin tyynen rauhallisesti. Linda tykkää ulkoilusta.

Isännöinti Vuorma Oy - Yhteystiedot

Linda Kivioja

kiinteistösihteeri

Tiina on rauhallinen, positiivinen, luotettava ja hyvähermoinen tyyppi, joka tulee ihmisten kanssa hyvin toimeen ja on hyvä kuuntelija. Hän on myös rento, aito ja harkitseva, ja hänellä on taito hahmottaa isot linjat pienistä yksityiskohdista. Hän osaa englantia "jonnin verran" ja puhuu hoon päältä.

Tiinan harrastuksiin kuuluvat luonnossa liikkuminen, retkeily, metsästys, kalastus, golf ja pyöräily. Hänellä hyvä viikonloppu koostuu siitä, että pääsee mökille kylmäuimaan ja saunomaan.

Isännöinti Vuorma Oy - Yhteystiedot

Tiina Lahti

isännöitsijä, IAT

Tero on palvelualtis, vakuuttava ja lehmänhermoinen isännöitsijä ja Isännöinti Vuorman mikrotukihenkilö, joka on aina valmis auttamaan muita. Hän ei turhia jaarittele, vaan antaa tekojensa puhua puolestaan. Vakaa, ahkera, jämäkkä ja luotettava mies on myös rento, rauhallinen ja nöyrä, mutta silmäkulmasta löytyy pilkettä.

Tero soittaa bändissä rokkia, käy kuntosalilla ja pelaa jääkiekkoa. Puhuu suomen lisäksi englantia.

Isännöinti Vuorma Oy - Yhteystiedot

Tero Lehmikangas

tiiminvetäjä,
auktorisoitu isännöitsijä, IAT

Annariina on asiansa osaava kiinteistösihteeri, joka on luonteeltaan puhelias ja iloinen, tarkka ja huolehtiva. "Biitun" ehdoton vahvuus on asiakaspalvelussa; hän on ollut neljän lapsen kotiäitinä kahdeksan vuotta ja lisäksi työskennellyt vaatekaupassa. Uudelle alalle hän hyppäsi oppisopimuskoulutuksen myötä.

Annariina on mukava ja huumorintajuinen työkaveri, joka tykkää liikkua omaksi ilokseen. Kaikki töissä tietävät, että hän tykkää myös pestopastasta.

Isännöinti Vuorma Oy - Yhteystiedot

Annariina Leinonen

kiinteistösihteeri
Isännöinti Vuorma Oy - Yhteystiedot

Pia Mehtälä

kiinteistösihteeri
(vanhempainvapaalla)
Isännöinti Vuorma Oy - Yhteystiedot

Hans Nissinen

isännöitsijä, IAT

Matin ammatilliset vahvuudet ovat ulospäin suuntautuneessa luonteessa ja ihmisten kanssa toimimisessa. Tämä velikulta muistaa kaikki kohtaamansa ihmiset, ja hän tekee takuulla sen, mitä sovitaan. Systemaattinen ja periksiantamaton mies jää tuskin koskaan sanattomaksi.

Matti viihtyy luonnossa ja tykkää touhuilla kaikenlaista. Hänellä ei ole somekanavia. Hän on kiinnostunut historiasta ja sen tutkimisesta, ja hänen yleistietonsa ja -sivistyksensä on varsin vahvat. Matin harrastuksiin kuuluvat kuntoliikunta, metsänhoito ja vanhat autot.

Isännöinti Vuorma Oy - Yhteystiedot

Matti Nylander

isännöitsijä, IAT

Aiemmin kaupan alalla työskennellyt Mervi on luotettava, helposti lähestyttävä ja tehokas puurtaja, jonka vahvuudet ovat prosessien hallinnassa. Tämä hoksaavainen ja auttavainen nainen ei pelkää haasteita. Mervi on myös iloinen ja sosiaalinen. Vapaa-aikanaan hän liikkuu luonnossa ja urheilee.

Isännöinti Vuorma Oy - Yhteystiedot

Mervi Näsänen

kiinteistösihteeri

Raakel on tunnollinen työntekijä ja helposti lähestyttävä persoona, jonka vahvuus on numeroissa; niiden kanssa hän on erityisen tarkka ja täsmällinen. Hänellä on pitkä kokemus kiinteistösihteerin tehtävistä, mikä näkyy ammattimaisena asioiden hoitamisena myös haastavammissa tilanteissa.

Isännöinti Vuorma Oy - Yhteystiedot

Raakel Pakanen

tiiminvetäjä, kiinteistösihteeri

Tämä sosiaalinen, avoin ja huumorintajuinen taloushallinnon merkonomi ei pienistä säikähdä, vaan on parhaimmillaan ja tehokkaimmillaan paineen alla. Samuli auttaa kaikkia, on hyvä kuuntelija ja ottaa kantaa.

Samuli on kriittinen ja rauhallinen hauskuuttaja ja työpaikan kahvitaukojen piristäjä, joka tuntee rakentamisen ja remontoimisen todella laajasti. Samuli tykkää liikkua luonnossa, ja hän on himomarjastaja. Häntä kiinnostavat asunto-osakeyhtiölaki/juridiikka. Kiinnostava fakta Samulista: hänellä on identtinen kaksoisveli.

Isännöinti Vuorma Oy - Yhteystiedot

Samuli Pietiläinen

isännöitsijä, IAT,
auktorisoitu isännöitsijä

Ulla on avoin, rohkea, luotettava ja ihmisläheinen ongelmanratkaisija ja organisaattori. Hänellä on vahva osaaminen isännöintialalta. Ulla pitää haasteista ja siitä, että on tekemisen meininki.

Ullaa on kuvailtu aikaansaavaksi ja rauhalliseksi ekstrovertiksi. Työpäivän jälkeen Ulla joogaa, pelaa tennistä tai häärää ompeluprojektien parissa. Hän tykkää myös kokkailla, varsinkin jos käsillä on joku uusi herkullisen kuuloinen resepti. Ulla nauttii matkustelusta ja unelmoi matkasta maailman ympäri.

Isännöinti Vuorma Oy - Yhteystiedot

Ulla Pitkänen

tiiminvetäjä,
auktorisoitu isännöitsijä, IAT
Isannointi_Vuorma_Oy_Henkilokuva_tausta

Eveliina Regina

isännöitsijä

Rauhallinen, rento, hauska ja työntekijöitä reilusti kohteleva Jouni on helposti lähestyttävä ja innostava esimies, joka ei turhia stressaa. Hän on hyvä ongelmien ratkaisija ja laajat kokonaisuudet hallitseva Excel-ekspertti, jonka asenne on, että kaikki järjestyy.

Jouni on hyvä kuuntelija, ja hän neuvoo kärsivällisesti niin työkavereita kuin asiakkaita. Jouni haluaa aktiivisesti kehittää itseään ja kannustaa esimerkillään myös toisia kehittymään Hyvinvoiva henkilöstö on Jounille tärkeä asia. Hän harrastaa padelia, juoksua, metsästystä ja kalastusta ja kokeilee mielellään uusia harrastuksia laskuvarjohypyistä aina sienikursseihin saakka.

Isannointi_Vuorma_Oy_Yhteystiedot_Jouni_V

Jouni Vuorma

henkilöstö- ja talousjohtaja,
auktorisoitu isännöitsijä, IAT

Juholla on vahva yleinen asiantuntemus isännöintialalta. Hän on järjestelmällinen, auttavainen, rehellinen ja vastuullinen; se tehdään, mitä sovitaan. Myös kunnianhimo, ratkaisukeskeisyys, innovatiivisuus ja tehokkuus ovat osa Juhoa. Juho on aito, innovatiivinen, kaikkia tasapuolisesti ja kunnioittavasti kohteleva johtaja, joka omalla asenteellaan ja toiminnallaan pitää työyhteisön meiningin leppoisana. Hän on hyväntuulinen, itsevarma, rohkea ja rento, onpa häntä kuvailtu hilpeäksi ja hassuttelijaksi.

Juhon sydäntä lähellä ovat oma perhe, työ, kaikenlainen tekeminen ja asioiden kehittäminen. Vapaa-aikanaan hän touhuaa lastensa kanssa monenlaista, harrastuksiin kuuluvat frisbeegolf, metsästys ja luonto, padel ja muut pallopelit.

Isannointi_Vuorma_Oy_Yhteystiedot_Juho_V

Juho Vuorma

toimitusjohtaja,
auktorisoitu isännöitsijä, IAT
Isannointi_Vuorma_Oy_Yhteystiedot_Kimberly

Kimberly Välimäki

Kiinteistösihteeri
Isännöinti Vuorma Oy - Yhteystiedot

Meille töihin?

Lähetä avoin työhakemus
sähköpostilla osoitteeseen

Anna palautetta

Kerro meille kehitysideasi

Haluamme kehittää toimintaamme jatkuvasti. Mielipiteesi ja palautteesi on meille tärkeää! Vastaamme kaikkiin saamiimme palautteisiin.

Isännöinti Vuorma Oy - Taloyhtiön omat sivut

Huoneistotieto

Taloyhtiön omat sivut

Taloyhtiösi tärkeimmät tiedot löydät oman taloyhtiönne Huoneistotieto.fi – sivuilta. Taloyhtiösivut toimivat taloyhtiökohtaisena tieto- ja asiakirjapankkina sekä viestintäkanavana. Sivuilta avautuu teille sisältöä pelastussuunnitelmasta aina taloyhtiön pankkitilin saldoihin ja laskuihin asiointiroolinne mukaisesti; asukas, osakkeenomistaja tai hallituksen jäsen.

Osakkeenomistajana näet sivuilta mm. omistuksiin liittyviä tietoja, voit tarkistaa vastikemaksut ja huoneistonne arvioidun lainaosuuden.

Laskuttajalle

Lähetäthän laskut taloyhtiö­kohtaisesti verkkolaskuna

Toivomme saavamme kaikki laskut verkkolaskuina. Taloyhtiöiden verkkolaskuosoitteet ja y-tunnukset löytyvät www.verkkolaskuosoite.fi osoitteesta taloyhtiön nimellä.

Isännöinti Vuorma Oy - Laskuttajalle

Tutustu digitaaliseen esitteeseemme