Tilaus- ja toimitusehdot

Verkkokaupan tilaus- ja toimitusehdot

Isännöinti Vuorman verkkokaupan tilaus- ja toimitusehdot, jossa on kerrottu mm. tilauksien maksu- ja toimitustavat.

Isännöinti Vuorma Oy - Logo

Isännöinti Vuorma Oy

Tilaus- ja toimitusehdot

1. Verkkokauppa

Isännöinti Vuorma Oy (1527705-3) myy tuotteita täysi-ikäisille luonnollisille yksityishenkilöille ja yritysten edustajille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät voimassaolevan arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

2. Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupassa valitsemalla tuote tai tuotteet ja maksamalla ne verkkokaupan kassalla. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

3. Maksaminen

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj
y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com

4. Maksutavat

Verkkopankkien verkkomaksupainikkeet
Voit maksaa tilauksen minkä tahansa suomalaisen pankin verkkomaksupainikkeen kautta. Kun käytössäsi on oman pankkisi antamat käyttäjätunnukset ja olet maksamassa nettiostoksiasi, siirryt verkkokauppamme sivuilta hetkeksi omaan pankkiisi ja maksat valitsemasi tuotteet suoraan omalta tililtäsi. Maksunsaajana näkyy Paytrail Oyj, joka huolehtii verkkokauppamme maksujenvälityksestä.

Luottokorttimaksut ja MobilePay (Visa, Visa Debit, Visa Electron, Mastercard, Debit MasterCard, American Express ja Business Eurocard)
Maksaminen verkkokaupassamme on vaivatonta ja turvallista. Korttimaksamisen ja MobilePay-maksamisen verkkokaupassamme tarjoaa Paytrail Oyj. Maksutapahtuman aikana luottokorttitietoja käsitellään aina suojatussa verkkoyhteydessä. Korttinumeroita ei tallenneta verkkokaupan Paytrail Oyj tietojärjestelmiin, vaan ne käsitellään palveluntuottajan Paytrail Oyj:n toimesta.

Maksaminen Pivo-sovelluksella
Verkkokaupassamme voi maksaa helposti ja turvallisesti mobiilissa Pivo-sovelluksella. Pivo-sovellusta voivat käyttää kaikkien pankkien asiakkaat. Mobiilikäytössä maksaessa Pivo-sovellus avautuu automaattisesti, selaimen kautta tietokoneella käytettäessä voit syöttää puhelinnumerosi sille varattuun kenttään, jonka jälkeen maksu hyväksytään Pivo-sovelluksessa tai puhelinnumeron perusteella valitussa muussa sovelluksessa. Maksu veloitetaan oletusarvoisesti pankkitililtä (OP:n asiakkaat) tai Pivo-sovellukseen tallennetulta kortilta (muiden pankkien asiakkaat).

Maksaminen Siirto-sovelluksella
Verkkokaupassamme voi maksaa helposti ja turvallisesti mobiilissa Siirto-sovelluksilla. Siirto on pankkirajat ylittävä, aivan uusi tapa tehdä verkkopankkimaksuja. Siirto-maksuja voi tehdä Nordean Siirto-sovelluksella, Pivolla sekä OP-mobiililla. Mobiilikäytössä maksaessa käyttämäsi Siirto-sovellus avautuu automaattisesti, selaimen kautta tietokoneella käytettäessä voit syöttää puhelinnumerosi sille varattuun kenttään, jonka jälkeen maksu hyväksytään Siirto-sovelluksessa tai puhelinnumeron perusteella valitussa muussa sovelluksessa. Maksu veloitetaan Siirto-sovellukseen tallennetulta pankkitililtä.

Maksaminen laskulla ja erämaksulla
CheckOut Finland Oy tarjoaa yksityishenkilölle helpon ja turvallisen tavan maksaa ostoksesi laskulla. Lasku- ja osamaksupalveluita Checkoutin kautta tarjoavat OP, Walley (Collector Bank), Jousto ja AfterPay. Valitsemalla laskutuspalvelutuottajan näet yhtiökohtaiset ehdot ennen maksun hyväksymistä. Hyväksymällä maksun hyväksyt samalla ehdot.

Yrityslaskulla ostaminen
Yritysasiakas voi ostaa ostokset laskua vastaan 14 päivän maksuajalla. Luotonantajana toimii Isännöinti Vuorma Oy.

Huomioithan seuraavat asiat:
• Tarkistamme sekä tilaajan osto-oikeuden, että yrityksen luottokelpoisuuden ennen tilauksen hyväksymistä.
• Yrityslaskusta peritään erillinen laskutuslisä.
• Maksuehto on 14 päivää.
• Viivästyskorko on 8 %. Maksuhuomautuksesta veloitetaan 10 euroa.
• Tilauksen tekijän tulee olla täyttänyt 18 vuotta.

5. Luotonantajan yhteystiedot

Isännöinti Vuorma Oy
Y-tunnus 1527705-3
Kiviharjunlenkki 1 E
90220 Oulu

6. Tilaus- ja maksuvahvistus

Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus. Vahvistusviestien lähettäminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä.

7. Toimitustapa ja -kulut

Tilauksesi toimituskulut näet valittuasi toimitustavan.

8. Toimitusaika

Tarkemmat ajat ilmoitetaan tuotevaihtoehtojen yhteydessä. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan verkkokaupan etusivulla.

9. Vaihto- ja palautusoikeus

Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilauksesi tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautusoikeus ei koske toimitettuja asiakirjoja. Palauttaessasi toimitetun tilauksen, liitä siihen mukaan asiakasnumerosi/nimesi ja yhteystietosi sekä tilinumerosi rahojen palautusta varten.

10. Yrityksen yhteystiedot

Isännöinti Vuorma Oy
Y-tunnus 1527705-3
Kiviharjunlenkki 1 E
90220 Oulu
info@vuorma.fi
044 762 5000
www.vuorma.fi

11. Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa vaihto- ja palautusehdoissa mainituille tahoille. Jos toimitus on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Tilaus- ja toimitusehdot päivitetty 16.9.2022.

Tutustu digitaaliseen esitteeseemme