Asiakaskertomukset

Isännöinti Vuorma Oy asiakas­kertomukset

Isännöinti on paljon enemmän kuin vain kiinteistön hoitoa. Se on jatkuvaa vuorovaikutusta, ongelmanratkaisua ja ennakointia. Meille on tärkeää, että asiakkaamme voivat luottaa meihin kaikissa tilanteissa.

Isännöinti Vuorma Oy - Ajankohtaista

Asunto Oy Oulun Frida

Kokonaisvaltaista ja korkealaatuista.

Petri Toljamo on osakkaana tai hallituksen jäsenenä useammassa Isännöinti Vuorman isännöimässä kohteessa. Yksi niistä on Asunto Oy Oulun Frida. Vuorma on toiminut vuonna 2017 valmistuneen kohteen isännöitsijänä vuodesta 2019.

”Silloin halusimme vaihtaa isännöitsijään, joka hallitsee kokonaisuuksia entistä paremmin, kertoo Toljamo.”

Hyvä kokonaisnäkemys tuottaa hallitukselle lisäarvoa muun muassa sillä, että taloyhtiön tuleviin tapahtumiin voidaan varautua etukäteen. Tässä Vuorma on onnistunut Toljamon mukaan hyvin.

”Sen sijaan että reagoidaan menneeseen kyetään ennakoimaan tulevaa, Toljamo toteaa. Vuormalla on tähän sekä asiantuntemusta että työkaluja.”

Kokonaisuuksien hyvä hoito helpottaa hallituksen toimintaa. Kun isännöitsijä huolehtii omasta osuudestaan tehokkaasti ja kattavasti ilman patistelua, voivat hallitukset jäsenet keskittyä rauhassa omiin rooleihinsa.

Vuorman asiantuntemus auttaa myös riitatilanteissa, joihin Frida on monen muun uudiskohteen tapaan rakennuttajan kanssa ajautunut. Riitatilanteiden ratkaisu edellyttää rakentavaa ja ammattitaitoista lähestymistä sekä ajan tasalla olemista. Vuorman avulla on päästy sekä taloyhtiön että osakkaiden kannalta kohtuulliseen lopputulokseen.

”Vuorman toiminta on ylittänyt odotukset, Toljamo kertoo. Asiantuntemus on ollut jopa lähes insinööritoimistotasoista.”

Yleensä isännöinti henkilöityy vahvasti taloyhtiön asioita hoitavaan isännöitsijään, ja Fridaa isännöivä Jouni Vuorma saa Toljamolta paljon kiitosta. Hän uskaltaa kuitenkin suositella Vuormaa myös yrityksenä.

”Tunnen Vuorman muidenkin henkilöiden isännöimiä taloyhtiöitä. Niissäkin homma hoituu, joten prosessit tuntuvat olevan kunnossa.”

Facebook
Twitter
Email
LinkedIn
WhatsApp

Tutustu digitaaliseen esitteeseemme