Asiakaskertomukset

Isännöinti Vuorma Oy asiakas­kertomukset

Isännöinti on paljon enemmän kuin vain kiinteistön hoitoa. Se on jatkuvaa vuorovaikutusta, ongelmanratkaisua ja ennakointia. Meille on tärkeää, että asiakkaamme voivat luottaa meihin kaikissa tilanteissa.

Isännöinti Vuorma Oy - Ajankohtaista

Asunto Oy Oulun Aleksanterinkatu 50

Ystävällinen, rohkea ja jämäkkä.

Milka Saari on toiminut As Oy Aleksanterinkatu 50:n hallituksen puheenjohtajana vuodesta 2018. Tuolloin päätettiin vaihtaa myös isännöitsijää.

”Haastattelimme kolmea yritystä ja päädyimme Vuormaan, jonka toiminta oli tuttua toisen taloyhtiön kautta, kertoo Saari.”

Kyseisen yhtiön kohdalla Vuorma oli hoitanut haasteellista tapausta, jossa osakkailla ja taloyhtiöllä oli kiistaa. Vuorman toiminnan ansiosta tilanne ratkesi mallikkaasti. Vuormalla on muutenkin maine hyvänä kumppanina.

Saari on toiminut isännöitsijänä itsekin, ja tuntee työn hektisen luonteen. As Oy Aleksanterinkatu 50:n isännöitsijä saa häneltä kovasti kiitosta. Kun jotain puhutaan ja sovitaan, niin se toteutuu, Saari kehuu. Asukkaatkin ovat meillä sanoneet, että isännöitsijämme on ihan paras.

”Kun jotain puhutaan ja sovitaan, niin se toteutuu, Saari kehuu. Asukkaatkin ovat meillä sanoneet, että isännöitsijämme on ihan paras.”

Saarella on kokemusta myös toisenlaisista isännöitsijöistä. Hallituksen jäseniä työllistää, jos asioiden perään tarvitsee kysellä tai jos samat asiat ovat kokouslistalla hoitamattomina kerta toisensa jälkeen. Hyvä isännöitsijä on Saaren mukaan paitsi luotettava myös rohkea ja jämäkkä. Henkilö, joka osaa ottaa sopivasti roolia myös hallituksen ohjaamisessa. Saari korostaa isännöitsijän merkitystä päätöksenteossa ja hankkeiden edistämisessä.

”Hallitus voi olla hyvinkin ammattitaitoinen mutta myös asuu taloyhtiössä, Saari toteaa. Jo siitä syystä ulkopuolinen ammattilainen on asioiden hoitamisessa paikallaan.”

Vuorma toimii Saaren mukaan erinomaisesti myös reklamaatiotapauksissa. Virhe myönnetään, korjataan ja tehdään tarvittavat jatkotoimenpiteet toiminnan kehittämiseksi.

”Mahdollisissa reklamaatiotapauksissa jyvät erottuvat akanoista, Saari toteaa. Hyvien kumppanien kanssa selvitään minkälaisista tilanteista tahansa, ja luottamus voi syventyä yhdessä koettujen haasteiden johdosta.”

Saaren mielestä Vuorma on yksi alan parhaista toimijoista Oulussa. Hänen mukaansa henkilöstöstä välittäminen näkyy asiakkaalle asti.

”Asiakkaalle saakka välittyy, että isännöitsijät voivat Vuormalla hyvin, Saari toteaa. Suosittelen kyllä Vuormaa muillekin.”

Facebook
Twitter
Email
LinkedIn
WhatsApp

Tutustu digitaaliseen esitteeseemme