Ajankohtaista

Kuulumisiamme ja ajankohtaisia asioita

Kerromme täällä uutisia, vinkkejä ja ajankohtaisia asioita. Mukavia lukuhetkiä!

Jos mielessäsi on aihe, ilmiö tai taloyhtiö, josta haluaisit lukea enemmän, anna meille juttuvinkki.

Isännöinti Vuorma Oy - Tietoa meistä

Jompen eläköityminen

”On aika oppia, on aika opettaa. On myös aika luopua ja siirtää vastuu yrityksestä jälkikasvulle. Tässä yrityksemme tilanteessa tämä ratkaisu tuntuu luontevalta ja annan luottavaisin mielin ohjat pojilleni.” Näin yrityksemme perustaja Jorma Vuorma totesi joulukuussa 2020, kun hän siirsi vastuuta Isännöinti Vuorma Oy:n johtamisesta pojilleen Juholle ja Jounille. Jo tuolloin tiedettiin, että lähivuosien aikana edessä on eläköityminen.

Nyt on se hetki. Vietimme Jompen eläköitymisjuhlaa henkilökunnan kanssa syyskuun lopussa, tietysti Jompelle yllätyksenä. Juhlaa vietimme Jomppemaiseen tyyliin: mahdollisimman rennosti ja tärkeintä yhdessä oleminen, muodollisuudet unohtaen. Juhliin Jomppe noudettiin juhlallisesti museoautolla. Ylimääräisiltä sydämentykytyksiltä ei vältytty auton jarrujen pettäessä, oheinen video puhukoon puolestaan!

Kiitämme Jormaa näistä antoisista vuosista sekä yrityskulttuurimme luomisesta. Perinnöksi jätit palvelun korostamisen sekä välittämisen kulttuurin. Lupaamme vaalia niitä. Leppoisia eläkepäiviä!

Isännöinti Vuorma Oy:n henkilökunta

Facebook
Twitter
Email
LinkedIn
WhatsApp

Tutustu digitaaliseen esitteeseemme