Ajankohtaista

Kuulumisiamme ja ajankohtaisia asioita

Kerromme täällä uutisia, vinkkejä ja ajankohtaisia asioita. Mukavia lukuhetkiä!

Jos mielessäsi on aihe, ilmiö tai taloyhtiö, josta haluaisit lukea enemmän, anna meille juttuvinkki.

Isännöinti Vuorma Oy - Ajankohtaista

Isännöinti Vuorma Oy uudisti brändinsä

Isännöinti Vuorma Oy uudisti kokonaisvaltaisesta brändi-ilmeensä. Uudistuksen tavoitteena oli päivittää yritysilme yrityksen toimintaa paremmin kuvaavaksi; välittäväksi, ihmisläheiseksi ja kodinomaisemmaksi.

Isännöinti Vuorma on vuonna 1999 perustettu perheyritys, jonka toiminnan keskiössä ovat aina olleet hyvinvoiva henkilöstö sekä tyytyväiset asiakkaat. Yrityksen kasvu on perustunut orgaaniseen kasvuun. Tyytyväiset asiakkaat ovat kertoneet kokemuksiaan eteenpäin ja kasvaneeseen kysyntään on pyritty vastaamaan.

”Brändinmuutos tarve syntyi yrityksen sisältäpäin. Pohdittuamme muun muassa kysymyksiä Mitä olemme, Mitä haluamme olla, Miltä näytämme, päädyimme siihen, että brändiämme on tarve päivittää vastaamaan paremmin nykytilannettamme. Olemme Isännöinti Vuormalla innoissamme tulevaisuudesta ja nyt tehty brändiuudistus lisää intoamme kehittää yritystämme sekä isännöintiä.” kertoo Isännöinti Vuorman toimitusjohtaja Juho Vuorma.

Brändiuudistuksessa on uusittu yrityksen kotisivujen lisäksi yrityksen logo, slogan, värit, visuaalinen ilme ja sanoma. Samalla yrityksen uusi domain otetaan käyttöön, käytämme jatkossa vuorma.fi – domainia.

Lisätietoja: Juho Vuorma, toimitusjohtaja, puh. 050 4618 359, juho.vuorma@vuorma.fi

Facebook
Twitter
Email
LinkedIn
WhatsApp

Tutustu digitaaliseen esitteeseemme